Deja, šios prekės neturime

Prekės kodas: 476.7529
Pranešti, kai prekė bus prekyboje

„G21 Smart Smoothie Vitality“ yra ne tik idealus maišytuvas, skirtas naudoti namuose, bet dėl savo konstrukcijos ir kokybiškų medžiagų gali būti naudojamas ir komerciniais tikslais, pavyzdžiui, kavinėse ir restoranuose.

Į pakuotę taip pat įeina ergonominis spaudas, kuris padės greičiau maišyti maisto produktus, ir praktiškas dangtelis su viršutine anga, kuri leidžia patogiai dėti maisto produktus ar ingredientus maišant. 

Kokteiliai ir maišymas

Naudojant „G21 Smart Smoothie Vitality“ vaisių ir daržovių kokteilius galima paruošti per kelias sekundes. Dėl savo unikalios maišymo sistemos, didelio našumo ir kokybės peiliukų, kurie pažodžiui susmulkina maistą į mažus gabalėlius, „Smart Smoothie“ gali išlaikyti sumaišytų vaisių ir daržovių ląstelių struktūrą ir taip suteikti žmogui daugiau vitaminų bei greitesnį jų pasisavinimą.
Be to, kokteiline galima maišyti maisto produktus, kuriuose yra kieto pluošto, o tai dažniausiai neįmanoma naudojant įprastus mažiau galingus maišytuvus. Tokio maisto, kuriame yra naudingų maistinių medžiagų ir vitaminų, ir kurį labai sunku maišyti įprastiems trintuvams, pvz morkos, kurias naudojant „G21 Smart Smoothie Vitality“ galima sumaišyti į kremines skoningas sultis, tinkančias net mažiems vaikams.
Palyginti su įprastose kokteilinėse ruošiamomis sultimis, naudodamiesi „Smart Smoothie Vitality“ vaisius ir daržoves paversite kreminėmis, lglotniomis sultimis, kuriose pilna vertingų skaidulų.

Ledai

Namų ledų paruošimas su „Smart Smoothie Vitality“ yra labai paprastas. Jo peiliukai veikia taip greitai, kad užšaldyti ingredientai neturės pakankamai laiko ištirpti, o bus gerai suplakti į purius ledus. Visas procesas užtruks tik keletą sekundžių, o „Smart Smoothie“ su gerais ingredientais bus viskas, ko jums prireiks patiekiant skanius ledus karštais vasaros mėnesiais.

Gaminimas

„Smart Smoothie Vitality“ labai lengva paruošti karštas ir sveikų maistinių medžiagų sriubas. Tai užtrunka tik keletą minučių. Brokolius, žirnius ar lęšius galite paversti sriuba. Tiesiog įmeskite visus sriubos ingredientus į maišytuvą ir pradėkite maišyti, įpilkite mėgstamų prieskonių, kad skonis būtų geriausias, ir sriuba bus karšta ir paruošta po 5-6 minučių.
Yra daugybė kitų būdų, kaip naudoti savo „G21 Smart Smoothie Vitality“ kokteilinę, pavyzdžiui, padažų, užkandžių, skanių padažų, kokteilių ruošimas ar mėsos ar riešutų malimas.

Savybės:

  • Dėl savo didžiulės galios ir aukštos kokybės peiliukų „Perfect Smoothie Vitality“ puikiai tinka RAW dietai.
  • Dėl kokybiškų peiliukų ir galingo variklio G21 „Perfect Smoothie Vitality“ labai gerai gali sumaišyti visus komponentus. Šis modelis taip pat patobulino ašmenų ir guolių aušinimą, o tai sukelia dar mažiau šilumos.
  • „G21 Perfect Smoothie Vitality“ taip pat pasižymi patobulinta triukšmo izoliacija.
  • „G21 Perfect Smoothie Vitality“ yra 100% BPA neturintis indas, kurio tūris yra 2,5 litro, todėl jo pakanka maišyti didesnius maisto gabalus, nereikia jų supjaustyti į mažesnes dalis. Jis pagamintas iš saugios ir patvarios medžiagos - Tritan kopoliesterio, kuris tinkamas naudoti tiek su karštu, tiek su šaltu maistu. Talpyklos medžiaga nesugeria maisto kvapo ar skonio, todėl ją galima naudoti ruošiant namines sriubas ar padažus be jokių rūpesčių. Labai svarbu, kad indas neišleistų jokių medžiagų, kaip tai gali būti žemesnės kokybės plastikų atveju. . 

Techniniai duomenys:

  • Galia: 1 680 W
  • RPM: 10 000 - 32 000
  • Talpyklos tūris: 2,5 l
  • Spalva Ruda
  • Mažesnę 0,9 l talpyklą galima įsigyti atskirai
  • Talpyklų atsparumas temperatūrai: -40 ° C - 120 ° C
  • Talpyklos medžiaga: Tritano kopoliesteris
  • Perkaitimo saugos jungiklis
  • Matmenys: 23 x 23 x 57 cm
  • Svoris: 5 kg
  • Patobulintas variklio aušinimas
  • Pagerinta triukšmo izoliacija 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/48zMllL-H70" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> 

Apie gamintoją:

G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse. 

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Rekomenduojame Jums:

© 2011 - 2024 UAB PIRK LT. | www.pirk.lt |
* Be UAB PIRK LT raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.