52215 Pripučiami vandensvydžio vartai 254x112x130 cm. - Bestway

Grįžti į prekių sąrašą
31.99 €
Pristatymo trukmė 7-14 darbo dienų
Pristatymas į OMNIVA paštomatus (4.89€) Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pristatymas į LP Express paštomatus Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pristatymas į namus (7.99€) Ketvirtadienį, Gegužės 23 d.
Pasirinkite dydį
Įkelti į krepšelį
Jūsų prekė sėkmingai įtraukta į krepšelį

Prekės kodas: 489.3785

Pripūstas dydis: 206 x 107 x 45 cm
Maksimali keliamoji galia: 90 kg

Pagaminta iš patvaraus PVC
2 oro kameros
1 asmeniui
Patogus atlošas
Integruotas gėrimų laikiklis + daiktadėžė
Apsauginiai vožtuvai
Įeina remonto komplektas

DydžiaiIlgis(cm)Plotis (cm)Aukštis(cm)
Nepripūstas2161171
Pripūstas20610745.5
Įpakavimas103930

Pastaba: tikrasis produktas gali skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, taip pat paveikslėlyje gali būti dalių, kurių nėra produkto komplektacijoje.

Rekomenduojame Jums:

  • 22.99
    Gaminio matmenys 127x102 cm., tai puikus būdas atsipalaiduoti vasarą. Prie jūros, ežero ar baseino – čiužinys veiks visomis sąlygomis. Tiesiog pripūskite ir jis paruoštas. Pasirinkę Bestway, galite būti tikri, kad naudojate aukščiausios klasės gaminį.Patvarus vinilas, iš kurio buvo pagamintas čiužinys, suteiks daug malonių akimirkų, be reikalo nesibaiminant sugadinti. Tai puiki idėja nebrangiai dovanai. Jei norite išnaudoti visas oro galimybes ir užtikrinti nepamirštamą patirtį su aukštos kokybės gaminiu, užsisakykite jį šiandien! Techniniai duomenys: Modelis: 43656 Matmenys: 127x102 cm Svoris: 1,45 kg Amžius: nuo 14 metų Maksimali apkrova: 90 kg. Rinkinio turinys ir funkcijos: Kameros raštas Apsauginis sluoksnis spalvoms apsaugoti Patogus atlošas Remonto pleistras
  • 14.99
    Patogus ir greitas montavimas: Pripučiamo baseino montavimas yra labai paprastas ir greitas. Jums tiesiog reikės įpūsti baseiną oru, o po to jį užpildyti vandeniu. Pripučiamus baseinus galima lengvai sudeginti ir perkelti į kitą vietą. Tai leidžia jums pasinaudoti baseinu tiek kieme, tiek kitose vietose, kurios yra tinkamos pramogoms. Įvairios formos ir dizainas: Bestway siūlo įvairių formų ir dizaino pripučiamų baseinų, kurie gali būti patrauklūs vaikams ir atitikti jų pageidavimus. Pramogos ir atvėsimas: Pripučiamas baseinas suteikia vaikams puikias galimybes žaisti, atsigaivinti ir praleisti laiką lauke, ypač karštąsias vasaros dienas. Socialinės galimybės: Baseine vaikai gali mėgautis bendražaidžių ar šeimos draugijos kompanija, o tai skatina socialinius ryšius ir sveiką bendravimą. Į komplektą įeina: - baseinas 165 x 104 x 25 cm - remonto lopas Techniniai duomenys: - Baseino matmenys 165 x 104 x 25 cm - 102 litrų talpa - įdomios spalvos - prapūstas dugnas - PVC storis 0,24 mm - patogios sienos, kurios tarnauja kaip atlošas Pakuotės dydis: 24 cm x 24 cm x 6 cm Svoris: 2 kg Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 38.99
    Ilgas slidinėjimo atstumas: 4,88 m ilgio čiuožynė užtikrina ilgą slidinėjimo atstumą, kuris leidžia mėgautis greičiu. Patogumas: Bestway dažniausiai projektuoja savo vandens pramogų produktus su patogumu ir naudotojų komfortu mintyje. Dvivietė čiuožynė gali būti patogi ir lengvai montuojama. Saugumas: Bestway gali užtikrinti, kad jų čiuožynės būtų saugios naudoti. Tai ypač svarbu, kai naudojamos dvivietės čiuožynės, kadangi reikia atsižvelgti į du slidinėjančius žmones. Mobili: Daugelis Bestway vandens čiuožynių gali būti lengvai sulankstomos arba sudeginamos, todėl jas galima patogiai perkelti ir saugoti, kai nenaudojamos. Puikus laisvalaikio pramogų šaltinis: Vandens čiuožimas yra puikus būdas praleisti laisvalaikį ir atsipalaiduoti, ypač karštąsias vasaros dienas. Dvivietė čiuožynė gali suteikti dar daugiau smagumo ir džiaugsmo. Socialinės galimybės: Dvivietė čiuožynė leidžia dviem žmonėms slidinėti kartu, kas yra puiki galimybė praleisti laiką su šeima ar draugais. Pirkdami Bestway dvivietę vandens čiuožynę, būtinai perskaitykite instrukcijas ir laikykitės saugumo taisyklių. Taip pat atkreipkite dėmesį į vandens čiuožynės kokybę, medžiagas ir garantijos sąlygas, kad būtumėte patikimi, jog pasirinkote kokybišką ir patikimą vandens pramogų produktą. Rinkinį sudaro: - čiuožykla - dvi pripučiamos lamos slydimui - remonto pleistras Specifikacija: - Trasos ilgis: 4,88 m - Dviem žmonėms - Pripučiamas minkštas kilimėlis - PVC medžiaga - įmontuoti vandens purkštuvai Pakuotės dydis: 30 cm x 30 cm 7 cm Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 24.99
    488 cm ilgio čiuožykla gali būti tinkama mažesniam erdviniam plotui, nes ji užima mažiau vietos palyginus su didesnėmis čiuožiklomis. Tai gali būti naudinga mažesniuose vandens parkuose ar vietose su ribotu plotu. Greitis: Trumpesnės čiuožyklos gali pasižymėti didesniu greičiu, kadangi slidinėjančio asmens potraukis priverčia greičiau nuskristi per visą čiuožyklą. Tai gali suteikti didesnį adrenalino kiekį tiems, kurie ieško intensyvesnio patyrimo. Galimas amžius: nuo 3 metu; Ilgis: 488 cm; Svoris: 1,1 kg; Svoris pakuotėje: 1,5 kg.
  • 35.99
    Triguba vandens čiuožykla yra viena iš populiarių vandens pramogų įrangų, kurią gamina Bestway, žinoma pramogų ir laisvalaikio prekių gamintoja. Šios čiuožyklos privalumai gali apimti Aukštos kokybės, patikrintas vinilas Čiuožykloje įmontuoti vandens dušai užtikrins maksimalų slydimą Pripučiama minkšta apdaila Pridedamas taisymo pleistras
  • 23.99
    Vandens čiuožykla leidžia draugams ar šeimos nariams kartu patirti malonumą ir smagumą. Tai puiki galimybė bendrauti ir kurti bendrus prisiminimus. Specifikacija: - Čiuožyklos ilgis: 4,88 m - Pripučiamas minkštas kilimėlis - Vanduo teka žemyn, todėl nusileidimo pabaigoje atsiranda purslų - PVC medžiaga - Įmontuoti vandens purkštuvai
  • 36.99
    Dvivietė vandens čiuožykla leidžia draugams ar šeimos nariams kartu patirti malonumą ir smagumą. Tai puiki galimybė bendrauti ir kurti bendrus prisiminimus. Leidžiantis su kitu žmogumi, galite jausti komandinį džiaugsmą, konkuruoti draugiškai ar tiesiog pasiekti bendrą tikslą – smagiai praleisti laiką. Specifikacija: - Čiuožyklos ilgis: 4,88 m - Pripučiamas minkštas kilimėlis - Vanduo teka žemyn, todėl nusileidimo pabaigoje atsiranda purslų - PVC medžiaga - Įmontuoti vandens purkštuvai Pakuotės dydis: 30 cm x 30 cm 7 cm Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 56.99
    Trijų takų vandens čiuožykla gali būti puiki pramoga šeimai ar draugams, nes leidžia keistis įspūdžiais ir žaidimais, bandant skirtingus takus ir stilius. Specifikacija: - Čiuožyklos ilgis: 4,88 m - Pripučiamas minkštas kilimėlis - Vanduo teka žemyn, todėl nusileidimo pabaigoje atsiranda purslų - PVC medžiaga - Įmontuoti vandens purkštuvai Pakuotės dydis: 30 cm x 30 cm 7 cm Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 31.99
    Kūrybingumas ir įvairovė: "Friendly Woods" aikštelė gali turėti įvairių žaidimų elementų, tokių kaip kalnai, tuneliai, sūpynės, kamuoliai ir daugelis kitų, suteikiančių daug galimybių vaikų kūrybiškumui ir įvairioms pramogoms. Fizinis aktyvumas: Aikštelės elementai skatina vaikus bėgti, šokinėti, lipti ir šlaituoti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: "Friendly Woods" aikštelė skatina vaikų bendravimą, draugystę ir socialinę sąveiką su kitais vaikais, kai jie žaidžia ir bendrauja viename žaidimo aikštelės. Smagumas ir pramoga: Vaikai mėgaujasi laisvalaikiu ir žaidimais "Friendly Woods" aikštelėje, kur yra daug įdomių ir smagių veiklų. Lengvas montavimas ir laikymas: Pripučiama žaidimo aikštelė yra lengvai pakuojama ir transportuojama, leidžianti lengvai ją perkelti iš vienos vietos į kitą ir patogiai saugoti neplaukimo sezonu. Saugumas: Aukštos kokybės pripučiamos aikštelės dažnai pagamintos iš švelnios ir saugios medžiagos, užtikrinančios vaikų saugumą žaidžiant. Tinkamas dydis: Aikštelės matmenys 295x199x130 cm yra pakankamai erdvi vaikų žaidimams, tačiau vis tiek tinkama mažesnėms kiemo ar lauko erdvėms. Patrauklus dizainas: "Friendly Woods" aikštelė dažnai turi spalvingą ir patrauklų dizainą, kuris dar labiau skatina vaikų dėmesį ir domėjimąsi. Nepamirškite visada laikytis saugumo taisyklių ir prižiūrėti vaikus, kai jie žaidžia su pripučiama žaidimo aikštele "Friendly Woods". Taip pat svarbu rinktis aukštos kokybės produktus iš patikimų gamintojų. Išmatavimai Ilgis: 4.88 m. Plotis: 3 m.
  • 102.99 103.00
    Vandens pramogos: Ši aikštelė turi pripučiamą baseiną, leidžiantį vaikams mėgautis vandeniu, šėlti ir žaisti su vandeniu, kas yra ypač patrauklu karštomis vasaros dienomis. Žaidimų aikštelė: Aikštelėje taip pat gali būti įvairių žaidimų elementų, pavyzdžiui, kalnų, sūpynių, kamuolių ir pan., kurie skatina kūrybiškumą ir įvairius žaidimus. Fizinis aktyvumas: Žaidimų aikštelės elementai skatina vaikus bėgti, šokinėti, šlaituoti ir lipti, taip skatinant jų fizinį aktyvumą ir lavinant motoriką. Socialinė sąveika: Pripučiamas baseinas - žaidimų aikštelė skatina vaikų bendravimą, draugystę ir socialinę sąveiką su kitais vaikais. Smagumas ir pramoga: Vaikai mėgaujasi leisdami laisvalaikį aikštelėje, kurioje yra daug pramogų ir žaidimo galimybių. Kūrybingumas: Pripučiamos aikštelės elementai skatina vaikų kūrybiškumą ir išradingumą, leisdami jiems įsivaizduoti įvairius žaidimo scenarijus. Lengvas montavimas ir laikymas: Pripučiama žaidimų aikštelė yra lengvai pakuojama ir transportuojama, leidžianti ją lengvai perkelti iš vienos vietos į kitą ir saugoti neplaukimo sezonu. Saugumas: Aukštos kokybės pripučiamos aikštelės dažnai pagamintos iš švelnios ir saugios medžiagos, užtikrinančios vaikų saugumą žaidžiant. Šio dydžio aikštelė yra pakankamai erdvi, tačiau vis tiek tinkama mažesnėms kiemo ar lauko erdvėms. Patrauklus dizainas: Pripučiamos žaidimų aikštelės dažnai turi spalvingus ir patrauklius dizainus, kurie dar labiau skatina vaikų dėmesį ir domėjimąsi. - pripučiama čiuožykla - vandens fontanas - mėtyti žiedus - pridedamas remonto pleistras - Matmenys: 295 cm x 190 cm x 137 cm - Medžiaga: PVC Rekomenduojamas vaikams nuo 2 metų amžiaus.
  • 614.99
    53301 H2O vandens parkas „Turbo 365x320x270“ -„Bestway“
  • 58.99
    54009 pripučiamas baseinas 305x183x56cm - „Bestway“
  • 74.99 75.00
    Patogumas ir greitas montavimas: Dėl pripučiamos konstrukcijos šis baseinas gali būti greitai ir lengvai sumontuotas, be jokių sudėtingų konstrukcijų ar specialių įrankių. Mobilumas: Dėl pripučiamo dizaino jį lengva perstatyti iš vienos vietos į kitą, todėl galite lengvai nustatyti geriausią baseino vietą jūsų kieme ar terasoje. Baseino dydis - 231x219x79 cm - suteikia pakankamai erdvės, kad galėtumėte kartu su šeima ar draugais mėgautis plaukimu ir pramogomis. Sutaupymas: Pripučiamas baseinas yra pigesnis ir ekonomiškesnis pasirinkimas nei statyti nuolatinį baseiną, todėl jis gali būti puikus sprendimas tiems, kurie nori turėti baseiną, bet neturi didelio biudžeto. Patogumas ir pramoga: Baseinas suteikia patogią galimybę atsigaivinti karštomis dienomis ir praleisti laiką pramogaudami vandenyje su šeima ar draugais.
  • 2.99
    Gėrimų stovai paprastai turi šiuos privalumus: Patogumas: Gėrimų stovas leidžia plaukiant arba gulint vandenyje lengvai pasiekti gėrimus, nepriverčiant palikti baseino. Gėrimų laikymas: Jis suteikia saugią ir patogią vietą laikyti gėrimus, taip neleisdami jų pakliūti į baseino vandenį. Bendra pramoga: Gėrimų stovas gali tapti malonumu ir pramoga visiems baseino lankytojams, ypač draugų ar šeimos nariams. Atsipalaidavimas: Galimybė pasimėgauti mėgstamu gėrimu baseine gali padidinti atsipalaidavimo ir komforto jausmą. Sutaupymas: Nereikės dažnai išeiti iš baseino, kad galėtumėte atsigaivinti ir pamėgauti gėrimais, taigi bus taupomas laikas ir pastangos. Pagrindinės ypatybės: pripučiamas gėrimų laikiklis flamingo forma ir grafika ryškios spalvos, paprasta naudoti, puikus dydis yra dviejų dizainų: rožinis flamingas, mėlynas povas Specifikacijos: Matmenys: 26,5 x 24 cm Medžiaga: PVC Svoris: 0,064 kg
  • 9.99
    - Skersmuo: 107 cm - PVC medžiaga - Amžius nuo 12 metų - Pridedamas remonto pleistras
  • 29.99 30.00
    Pripučiamas Flamingas yra puiki prekė, kuri suteiks daug džiaugsmo ir pramogų visai šeimai. Jo dydis yra 153 x143 cm, todėl jis yra pakankamai didelis, kad galėtų patogiai sėdėti ar gulėti ant jo. Taip pat jis yra labai spalvingas ir gražus, todėl tikrai pritrauks dėmesį. Pripučiamas Flamingas taip pat yra labai patogus naudoti, nes jį galima greitai ir lengvai pripūsti ar išpūsti su specialiu siurbliu. Tačiau vienas trūkumas yra tai, kad jis gali būti šiek tiek nestabilus ant vandens, ypač jei ant jo sėdi ar stovi daug žmonių. Techniniai duomenys: - Matmenys 153 cm x 143 cm - PVC medžiaga - Skirta vaikams nuo 14 metų - dvi oro kameros - pridedamas remonto pleistras - patrauklus flamingo raštas - dvi tvirtos rankenos - stabilus ant vandens - maksimali apkrova 90 kg Svoris: 1,2 kg Pakuotės dydis: 24 cm x 24 cm x 5,6 cm
  • 11.99
    Pripučiamas plaustas vaikams Bestway Sports Car yra puiki žaidimo priemonė, kuri suteiks daug linksmybių ir pramogų vaikams. Plaustas yra 110x75 cm dydžio, todėl jame patogiai gali sėdėti ir žaisti net du vaikai. Pripučiamas automobilio formos plaustas vaikams; Išmatavimai: 110 x 75 cm; Su rankena; Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
  • 21.99
    Pripučiamas fotelis - gultas yra patogus ir erdvus, taip pat lengvai pripučiamas. Tik reikia atkreipti dėmesį, kad nereikia per daug pripūsti, kad būtų patogus. Rekomenduoju šią prekę tiems, kurie ieško patogaus ir praktiško gulto ar fotelio. Išmatavimai: 201x89 cm Maksimali apkrova: 90kg
  • 30.99
    43055 čiužinys Dvigubas 193 x 142 cm. - BESTWAY
  • 15.99
    Tai praktiškas ir patogus pasirinkimas tiems, kurie dažnai yra judantys ir nori turėti galimybę mėgautis savo mėgstamais gėrimais bet kur ir bet kada. Pripučiamus gėrimų laikiklius galima rasti įvairių formų, dydžių ir spalvų, tad kiekvienas gali atrasti tinkamą savo poreikiams. - Dydis: 94 cm x 70 cm, - 6 gėrimų laikikliai, - 2 įmontuoti aušintuvai, - Pridedamas taisymo pleistras.
© 2011 - 2024 UAB PIRK LT. | www.pirk.lt |
* Be UAB PIRK LT raštiško sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti šioje svetainėje esančią informaciją.